http://contohexample.blogspot.com/

contoh pranotocoro


Assalamualaikum wr.wb
Allhamdulilah allhamdulilah robbil ‘alamin assollatu wassalamu ‘ala asrofil ambiyai warmursalim waala alihi wasohbihi ajmain amma ba’du
-Wabil muqoddimah,hadrotal muhtaromin,poro alim ulama’ ingkang tansah kulo taati.
-wabil khusus panjenenganipun …………………………..
-Poro bapak poro ibu,hadirin kakung sumowono putri ingkang dipun mulyaaken ALLAH SWT
Sumomggo kito tansah ngunjuaken puji syukur wonten ngerso dalem ALLAH SWT,ingkang sampun pareng pinten –pinten kenikmatan dumateng kito sedoyo, khususipun nikmat iman lan islam
Sholawat soho salam mugiyo tansah katur dumateng junjungan kito Nabi Agung Muhammad SAW.
BI QOULINA ALLAHUMA SOLLI WASALIM ‘ALA SAYIDINA MUHAMMAD
Kanthi waosan sholawat meniko mugiyo kito dados umatipun ingkang angsal syafaatipun mbenjeng wonten dhinten kiyamat ,Amin.
Poro hadirin ingkang kinurmatan .Wonten mriki kulo imgkang kajibah minangkani pranoto acoro,badhe ngaturaken reraci’ing acoro………………

untuk file selengkapnya silahkan donwload disini

Sample Text

info

Daftar Blog Saya

Google+ Followers

Diberdayakan oleh Blogger.

patner

Cari Blog Ini

Memuat...

Popular Posts

Recent Posts




Text Widget